Ovako...

Published on 15:49, 03/12,2019

Moram da kazem, jednom za uvek. Kada je ljubav u pitanju, u pitanju su samo dve osobe i njihova srca, nista vise nije vazno. Ma kakve godine...Sad sam objasnila i ne mogu vise.

<3 


Milica

Published on 11:53, 03/12,2019

Sve mi je bolja i bolja drugarica...Sa njom mozes sve, i najvise sto mi se dopada kod nje je sto se i ona vezuje za ljude, za drugarice. Da, to je ono sto mi se zapravo svidja kod nje.

I slusa ljude, i dobra je...prava je drugarica. Mozda je bas ona ona drugarica koja mi je falila ceo zivot. Doduse naravno imam Miru. Ali ona se daje i slusa, i super je. 


I'm so sorry Europe

Published on 07:59, 03/10,2019

You are sweet and good...well except your politic, you are really good. MUCHOS BESOS <3 LOVE YOU GUYS ^^


Sorry Europe, sorry guys, i love you

Published on 16:31, 03/09,2019

I'm so sorry for horrible stuff i said. You are sweet and cute, and beautiful and likeable. I just can't say i love your politic. LOVE you guys, enough bad stataments anymore! Let's be happy all together! CMOK <3


https://www.youtube.com/watch?v=vPu3QEfiZ0Q

Published on 10:30, 03/08,2019

Ovaj, nisam bas neki veliki fan Severine, ali stvarno ima dobre pesme. Mnogo mi se svidja ova.

Samo sam htela da kazem da ne zelim da budem Katarina iz knjige, zelim da volim, ali i ona mi je previse...Nije namigusa, samo mi je previse...nisam takva!

 

Ja sam kao Beti.  Zelim ljubav, dobrotu, mir i srecu u zivotu. 


i'm all his

Published on 20:20, 03/03,2019

Postaje mi prilicno muka da glumim da sam manje zensko nego sto jesam, da se pretvaram da sam jaca, da stojim u senci i da glumim ruznu devojku!!!! I kada me mama gleda kao da sam mentalno zaostala, kao neku jadnicu me gleda pa muka mi je vise!!

MOGU DA SE KLADIM, JEDAN CENTIMETAR DA ODEM VAN KUCE NA SVOJU RUKU, PROGLASILA BI ME NESPOSOBNOM. O da, da. O, da. Znam taj pogled, kao da mi nesto fali.

 Proglasila bi me neuracunljivom, i ona i braca.

 Ali, ziveti se mora.

 

Svaki dan cim pomislim na NJEGA srce mi kuca...svim srcem pripadam njemu.  svim srcem sam njegova. 


Tebi, moja prva ljubavi

Published on 17:38, 03/01,2019

Nisam verovala da ce se ovo desiti. Znam koliko sam puta pomislila i rekla ovu recenicu, ali NIKADA NISAM VEROVALA DA CE SE OVO DESITI. Izgleda da se stvarno klin klinom izbija.

Ti si moja prva ljubav, prva osoba koju sam volela, ali, vise ne osecam nista, barem ne to.

 Ti si bio moja prva ljubav, uvek ce mi biti stalo do tebe i uvek cu te voleti. Samo, vise ne volim na taj nacin. Uvek cu ti biti prijatelj.

 Da li je moguce da se ovo desilo? Sada osecam sasvim drugu ljubav u sebi...bas ono sto NIKADA nisam osecala! Leptirici u stomaku, NIKADA ih pre nisam osetila! Ali i to je neostvarljivo...

Iako ce mi on uvek biti u srcu...

Izgleda da je gotovo prijatelju, jer sada si mi izgleda to...

Vise ne osecam nista. A kamoli ovakvu ljubav kakvu osecam prema, smesno je i da kazem, jer je nemoguce. 

 

 


Nisam neka macka koja ce se igrati sa muskim srcima

Published on 15:41, 02/28,2019

Nisam Sara Dzesika Parker, nisam neka koja isprobava, leti kao pcela sa cveta na cvet...Nisam neka koja ce eksperimentisati, nisam takva devojka kakva biste vi voleli da budem, da pratite takav moj zivot. 

Ne zelim takav zivot. Ne zelim. Samo bih volela jednog decka. I moram jednu veliku stvar da  RAZJASNIM, NESTO STO DO SADA NISTE ZNALI O MENI.

 SVE VREME MISLITE DA MOGU DA SE ZALJUBIM I VOLIM SAMO LEPE MOMKE, STO JE CISTA BUDALASTINA. HAHAHAHAHA. BOZE. CUTALA SAM IZ INATA, ALI moram da kazem. To je cista budalastina. 

Covek se ne zaljubljuje samo u to. Tako da manje lepi ni ne pokusavaju da me muvaju, a ne znaju da je to poslednja stvar na svirali koju gledam...

 Kad bude bice. 

 

Ljubav, emocije, su mnogo vise od toga, i ja zelim to vise, a to nista ne zavisi od izgleda, mozes da se zaljubis u bilo koga ma kako izgledao.  

 

NE ZELIM da budem takva devojka, iako vi mislite da sam takva (fuj) i da takva treba da budem. Ja sam sve samo ne to i sve samo ne to zelim da budem. Uh. 

Samo zelim ljubav i decka. 


Nisam zaboravila

Published on 14:34, 02/26,2019

Necu ga zaboraviti, samo to je nemoguce...


Nisam zaboravila

Published on 14:34, 02/26,2019

Necu ga zaboraviti, samo to je nemoguce...


Europe

Published on 15:53, 02/24,2019

Evropo, imate vrednosti, naravno..pa, svako ima vrednosti. Samo, sta je sa onim ljudima koji ne izgledaju kao ja? Koji nisu simpaticni, dopadljivi, koji se svima svidjaju? Koji nemaju prijatnu spoljasnost? Da je neko drugi umesto mene, da li biste videli koliko zla nanosite drugim drzavama, i clanicama unije i drugim?

 Ali ste mi postali jako dragi posebno BBC  toliko su SLATKI sa svojim komentarima na clancima na stranici they're so fluffy <3 

 

Zavolela sam vas. <3 Dobri ste <3


Europe

Published on 15:53, 02/24,2019

Evropo, imate vrednosti, naravno..pa, svako ima vrednosti. Samo, sta je sa onim ljudima koji ne izgledaju kao ja? Koji nisu simpaticni, dopadljivi, koji se svima svidjaju? Koji nemaju prijatnu spoljasnost? Da je neko drugi umesto mene, da li biste videli koliko zla nanosite drugim drzavama, i clanicama unije i drugim?

 Ali ste mi postali jako dragi posebno BBC  toliko su SLATKI sa svojim komentarima na clancima na stranici they're so fluffy <3 

 

Zavolela sam vas. <3 Dobri ste <3


Ne znam o kakvoj pravdi za mene govorite?

Published on 11:50, 02/23,2019

Ljudi, nije stvar samo imati nekoga! Boze! Dzaba meni taj neko ako ga ne volim, ako nisam zaljubljena u njega, ako mi se ne svidja. Dzaba. Ja se ne zalim a vi stvarate od mene neku jadnicu. 

Kad bude bice. 


Zasto vi mislite da bih patila i ako bih ostala sama ceo zivot?

Published on 10:16, 02/22,2019

Ljudi, ja sam srecna.

Drugo, ne bih bila sa nekim ko mi se ne svidja, tako da sam spremna da zauvek budem sama ako nisam sa tim koji mi se svidja, ili koji barem ne lici na njega...

 Zasto mislite da nisam srecna ako sam sama? :D Boze, ljudi! 

 


Thank you Europe and USA, and the whole world so much, i love you too!

Published on 10:07, 02/21,2019

Ne mogu da verujem koje je razmere ovo poprimilo..:D Ne mogu da verujem sta se desava...Hvala vam beskrajno sto ste prepoznali bilo sta u meni, sto vam se svidjam. Hvala vam puno. Puno mi je srce. I ne mogu da verujem.

 Ne mogu da verujem sta se desava. Poznato je moje vidjenje o politici zemalja, ali necemo o tome...

Da li je moguce da se meni ovo desava? Oduvek sam znala da me Bog voli! Znala sam Boze! :)

 Znala sam oduvek da me voli...

 

P.. Once again and i will repeat more and more times, THANK YOU PEOPLE! :) <3 LOVE YOU AAAAAALL 

P.S. big hi to Jens Stoltenberg you are in my thoughts and i love you <3 


«Prethodni   1 2 3 ... 32 33 34 35 36 37 38 39  Sledeći»