Komplimenti

Published on 19:50, 02/12,2019

 

Ne znam da li sa mnom nesto nije u redu, mislim da je u redu sa mnom, ali...nije mi kompliment da bi neko imao snosaj sa mnom. Prosto mi nije kompliment, a kamoli kompliment koji bi me usrecio. Da li je moguce, da li je moguce da u 21. veku , da je to dovoljno da usreci neku zenu? Ako jeste, onda je dobro, neka bude srecna na bilo koji nacin. Sta god se ljudima svidja.

Kompliment koji bi mene najvise usrecio je "volim te". Usrecio bi me kao malo dete. 

Tuzno mi je kad vidim da je to...jednostavno mi je strano, tudje. Ali sta god usrecuje ljude. Svi smo mi individualci.

I da, ono "volim te" bi me usrecilo od onog ko mi se dopada. Dzaba ako je to od nekog koga ne volis...mislim lepo je, ali ne ispunjava te tolikom srecom.

Sacuvajte toplinu u dusi xoxo 

ovo sam morala :D Xoxo  

 


Jedan veliki nesporazum

Published on 13:45, 02/12,2019

Posto vidim da ste sve videli i uglavnom tumacite lose i na pogresan nacin, samo jedno izvinjenje, mada ne znam da li je potrebno jer ste to samo pogresno shvatili.

Lekari u Uzicu, Nisu i bilo kom mestu su podjednako vredni kao i u Beogradu. To sto sam rekla kad sam bila mala ono...to je zato sto je mama bila uplasena i ljuta (kasnije,kada je saznala da ne treba) na doktore koji su rekli da treba da mi se izvadi bubreg. A ne zato sto manje znaju ili su manje sposobni. Takva greska je mogla da se desi i u Beogradu, koliko god mislili da ne bi. 

Svi ljudi su podjednako vredni ali hajde malo da damo ''5 minuta'', (iako bih da je do mene dala ceo zivot) genijalcima...

 Da je do mene, samo bih isla do njih, pratila bih ih i opcinjeno slusala, htela bih da znam sve o tome sto njih zanima, sve sto vole u hirurgiji, u medicini, u nauci.  Bila bih srecna jer da imam predispozicije, kao sto nemam, ali mogu da podrzavam. 

Bila bih srecna kao malo dete kada bi mi pricali sve o tome.  

Neverovatno sam opterecena lekarima i naucnicima.