Moja prica

Published on 19:28, 02/03,2019

Vecina misli da sam tuzna i nesrecna. Ali srecna sam. Jer zivim onako kako zelim da zivim. Bez laznih ljubavi,jer bi svaka bila lazna, jer mi se niko, bas niko od moje generacije ne svidja. Od '92 pa na dole. I zato zivim bez laznih ljubavi. Niko mi se ne svidja. Moram da kazem, izvesni Mange mi se nikada nije cak ni svidjao, nikada se nismo videli, to je bilo u nedostatku bilo cega, a od toga stvaraju neku ljubav! Nikakva posesivnost, nikakve gluposti niko nije mogao da unisti nesto cega nije ni bilo a vi pricajte sta hocete. 

 Ne verujem u ljubav sa mojom generacijom...to su sve neozbiljni, neodgovorni, a i, jednostavno mi se niko ne svidja. Ma da mi se ne svidja to bi bilo dobro, ali su mi odbojni, bezveze, tuta mute, nule, neprimetni. 

 Neke teme izbegavam...ne znam zasto je tako surovo morao da me ostavi, kada bih zbog njega sve ucinila...kao da mi je srce iz grudi istrgo. 

Dosla sam do zakljucka da bih ja sa svakim mogla. Nije to da sam ovakva pa bih samo sa njim mogla, mogla bih da budem sa svakim jer sam prilagodljiva. Ne znam da li je to dobro ili lose. 

Ne znam uopste kakva sam. Ali znam da mi je dobro ovako, srecna sam. Zivim zivot bas kako zelim. Srecna sam, ovde u Bolecu. Naravno, uskoro cu i da pocnem da trazim posao...Ali zivim bas kako zelim. Bez laznih ljubavi. 

Nemam ljubav ali to je dobro jer bi isto tako bilo da sam sa nekim ko mi se ne svidja, a niko mi se ne svidja od moje generacije. Svima bih po samarcinu lupila koliko su njanjavi i glupi. 

 

Kad naidjem na nekog ozbiljnog...bice. Zivim zivot onako kako zelim.