Najgora

Published on 17:47, 05/23,2017

Za ovo moje malo iskustva koliko imam, uvidela sam da momci vise vole kul devojke, koje slusaju kul stvari, sve u svemu, mene ne vole. A kul devojke su kul. One ne brbljaju.Znam da se samo zalim, ali to me duboko tisti. Pametne su. Toliko me boli. Volela bih da sam kao one. Ali ne mogu nikako biti kao one, i to oni prepoznaju, i odmah me izbace. Kao da sam...najgora. Ismevaju, vredjaju,...Kao da sam najgora zla pocinila na ovom svetu. Kao da sam najstrasnije bice. Samo bih volela da i mene vole. Sta to ima u meni da tako uticem na ljude? A ja samo zelim malo ljubavi. Usla sam u tu grupu zeljna prijateljstva i ljubavi. I nisam odustajala. Ali, jednostavno, vremenom je sve prekardasilo da mi je sada muka i od pomisli da ponovo bilo sta imam sa tom grupom. Ismevanja bih mogla da podnesem, najgore je otvoreno neprijateljsko drzanje prema meni. To me najvise boli. A ne razumem zasto. Dobro, ne treba ni da razumem. Njihovo pravo. Ali ipak boli. 


https://www.youtube.com/watch?v=BdDwgJqDsck

Published on 09:34, 05/23,2017

Uvek sam bezala od ljudi, od mogucih romansi. Ne znam ni ja, plasila sam se da nesto ne upropastim, da se ne desi nesto ruzno. Sa izuzetno lepim Crnogorcem, samo sam izasla iz vode. Uplasila sam se. Bio je tako lep ja ne znam sta se tu radi. Nemam neko isustvo u tome. Prvo sam zmirkala u njega, jer bez naocara ne vidim nista, i onda se okrenula i otisla. Sa mojim knezom Misom, iako je on hteo, nije niceg bilo.

Ove godine idem sa drugaricom (isla sam i ranije sa jednom drugom, ali , tada nisam ovo odlucila), i odlucila sam da NE BEZIM. NECU BEZATI, BICU NORMALNA, I PRICACU SA LJUDIMA.

NAROCITO, SA MOMCIMA.  MORE SAMO CEKA! <3 <3 <3 <3 i ja sam konacno tu


Sudbina

Published on 08:24, 05/23,2017

Kako da se pomirim sa tim da ce se uvek lose ponasati prema meni? Da ne budem ja jedna od onih kojima ce deliti komplimente, govoriti lepe stvari, pa, i da tako, kazem, mozda i slihtati se? (kome lepa rec ne prija) Da li bi se ijedna zenska osoba ili uopste bilo koji covek mogao pomiriti sa tim! Ne zelim! A bilo je i uzasno dobro pamtim te tenutke, na fakultetu, kad su se lepo ponasali prema meni, i pisali mi pesme i razne price, ja sve to pamtim tako dobro, i ta osoba je tako dobro urezana u mom pamcenju (na stranu to sto je licio na kneza Misu iz kneginje Anastazije i sto sam bila kao siparica bas zaljubljena u njega), uvek pamtim ljude koji su bili dobri prema meni. I, to je retkost. Prema svima, prema svim devojkama su lepi. Prema svim devojkama. Zasto, sta sam ja zasluzila, zasto, zar sam toliko losa? Zar ne zelim i ja malo lepe reci, zasto meni ne moze?  Sta sam ja skrivila? Zsto meni ne moze? A tako zeli. Tako zelim, boze.